Waarom begeleiding?

Ik denk dat we samen meer bereiken

Het zit je even niet zo mee in je leven, op dit moment. Het loopt niet lekker, misschien thuis of juist op school. Mensen begrijpen je niet. Je krijgt hen maar niet uitgelegd wie je bent en wat je dwars zit. Misschien weet je het zelf soms ook niet.

Wie ben ik?

Hier houd ik van

Ik ben Jolanda, moeder van 4 kinderen. Ik hou van gedichten, lekker eten en plezier maken. Kom je bij me langs, misschien mag ik met je meedenken?

Waar zullen we ontmoeten?

Dan kan ik je beter leren kennen

Ik heb een ruim kantoor met speelgoed waar je mee mag spelen. Ben je al lang te oud voor speelgoed, dan heb ik een grote tafel met prettige stoelen of een lekkere zitzak. Als je van bewegen houdt, dan gaan we naar buiten! Het maakt mij niet uit, zolang jij het maar naar je zin hebt.

Wat vind jij leuk?

Ik ben benieuwd naar je interesses

Neem je iets mee wat je leuk vindt om aan mij te laten zien? Iets wat je interesse heeft of waar je graag mee speelt? Ik vind het fijn je te ontmoeten, je bent welkom! Voel je je thuis meer op je gemak, dan kan ik ook naar jou toe komen.

Een video over mij

Ik stel me alvast op deze manier voor

Hoi, mijn naam is Jolanda Scherpenzeel. De website die je nu bekijkt is van mij. Misschien vind je het spannend om mij te ontmoeten? Daarom stel ik mijzelf eerst even via deze manier aan je voor. Je leert mij dan al een beetje kennen, je hebt mijn gezicht al een keertje gezien, mijn stem gehoord en zelfs al even naar de plek kunnen kijken waar ik werk.

Misschien zien we elkaar in de toekomst nog eens. Ik hoop dat we elkaar mogen ontmoeten. Je bent vast een bijzonder mens!

Groetjes Jolanda


Wil je mij ontmoeten?

Ik heb nog een vraag

Ik wil eerst nog even vrijblijvend contact opnemen om vragen te stellen en Jolanda te leren kennen

Kindbegeleiding aanvragen

Wil je weten wat de kosten zijn? Ik houd rekening met jullie financiële situatie