• Kim

  Jolanda is een gevoelsmens en dat merk je meteen. Zij is een professional met een berg aan ervaring en kennis, maar haar inlevingsvermogen en open blik maken haar uniek. Iemand die je eindelijk begrijpt, die echt luistert en zo goed weet te verwoorden wat er nodig is om het kind maar ook het gezin goed te begeleiden. Haar visie vind ik ijzersterk, daar kan ik mij als ouder helemaal in vinden. Ik zou Jolanda aan iedereen van harte aanbevelen, ik ben ervan overtuigd dat ze iets moois kan toevoegen.

  Moeder van 2 zoons, waarvan 1 met autisme en oprichtster van Stichting Passie.
 • Jennifer

  Jolanda is iemand die kijkt met een liefdevolle, wetenschappelijke blik naar het kind. Ze weet als geen ander de kern van de behoefte van het kind duidelijk te maken aan de omgeving en dit te vertalen in haalbare doelen.

  Mijn kinderen zijn opgegroeid en inmiddels in staat om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij dankzij Jolanda's steun. Ook de kinderen die ik begeleid maken snelle vorderingen met behulp van inzichten die ik van Jolanda heb geleerd door de jaren heen.

  Moeder van 4 bijzondere kinderen en BCBA i.o.

Jennifer

Jolanda is iemand die kijkt met een liefdevolle, wetenschappelijke blik naar het kind. Ze weet als geen ander de kern van de behoefte van het kind duidelijkheid te maken aan de omgeving en dit te vertalen in haalbare doelen.

Mijn kinderen zijn opgegroeid en inmiddels in staat om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij dankzij Jolanda haar steun. Ook de kinderen die ik begeleid maken snelle vorderingen met behulp van inzichten die ik van Jolanda heb geleerd door de jaren heen.

Moeder van 4 bijzondere kinderen en BCBA i.o.